När öppnar ni?

Vi öppnar våra dörrar den 4:e Mars 2021, men vi följer noga utvecklingen i realtid och tar myndigheternas rekommendationer på största allvar.
På den här sidan hittar du uppdaterad information och svar på de vanligaste frågorna vi får från er just nu.

Hur kommer ni att corona-säkra
cheri-lee?


Våra gästers och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer redan i dag noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

Förutom att bygga krog och skapa en häftig destination lägger vi just nu mycket tid på att skapa rutiner vad gäller städning, hygien och servering för att säkerställa en snygg och trygg miljö.

Handsprit kommer att finnas tillgängligt och användas regelbundet av samtlig personal. Vi kommer att uppmana våra gäster att göra det samma. Alla som jobbar hos oss ska vara friska och symptomfria när de jobbar.

På samma sätt som vi tar vårt ansvar på plats ber vi dig som gäst att ta ditt ansvar genom att:

Vänta med att besöka oss minst två veckor efter hemresa om du har rest till ett riskområde. Uppdaterad lista på riskområden finner du hos Folkhälsomyndigheten.

Besök oss inte om du varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Coronavirus, Covid-19.

Stanna hemma om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning.

Allmänna sammankomster

Vad menar man egentligen med allmänna sammankomster?
En allmän sammankomst är tydligt definierad i lag, och avser exempelvis en demonstration, föreläsning, samling för religionsutövning, en teater, konsert eller en biografföreställning. För att en sammankomst skall ses som allmän krävs att den anordnas för allmänheten eller att allmänheten har tillträde till den.

Kan en restaurang räknas som en allmän sammankonst?
Nej. En restaurang omfattas istället av de trängselregler (se Folkhälsomyndighetens direktiv här) som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Besluten just nu (2021-01) reglerar alkoholservering, antal personer i ett och samma sällskap med mera. Vi följer löpande regeringens rekommendationer och är mer än redo att anpassa oss efter de direktiv som redan finns i dag och de nya direktiv som kommer i framtiden.

Restaurang

Kommer det vara safe att äta på er restaurang?
Ja!

Vi vet i dag inte hur läget kommer att vara när det är dags för oss att öppna men vi kommer självklart att följa alla regler och riktlinjer. Låt oss ta hand om säkerheten så att du kan njuta av vår goda mat och härliga miljö!

Har ni take away?
Självklart!

Barservering är ju faktiskt förbjuden nu. Hur gör ni då?
Vi serverar allt vad ni vill ha vad det gäller dryck och mat, till bordet. Vill ni beställa take away-mat, så ordnar vi givetvis detta med.

Kontakta oss (och ha lite extra tålamod!)
Mail: info@cheri-lee.se
Telefon: 031 – 10 58 30

Coming soon